Speenkoord Leopard

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 14,95 (inclusief 21% btw)

Little Indians speenkooord met Leopard print in een beige tint.

Een speenkoord is een superhandig hulpmiddel! De speenkoord zorgt er onder andere voor dat je een fopspeen niet zo snel kwijtraakt en voorkomt daarnaast ook dat deze op de grond kan vallen. Dit komt door de speenclip welke aan ieder speenkoord bevestigd is. Deze speenclip heeft een handig sluitmechanisme zodat je met één hand de speenkoord aan bijvoorbeeld de kleding van je kleine ukkie kan bevestigen. Bang dat de clip de kleding zal beschadigen? Dit zal niet gebeuren door de kunststof bescherming aan de binnenzijde van de clip. Vaak willen kinderen ook nog eens gaan gooien met hun fopspenen. Door middel van een speenkoord kan je dit op een leuke manier verhelpen. Ook is het een leuke accessoire voor je kleine.

* De speenkoord alleen onder ouderlijk toezicht gebruiken.
* Nooit bevestigen aan koorden, linten, veters of losse kledingdelen i.v.m. stikkingsgevaar.
* Gebruik het speenkoordje niet in de wieg of kinderbedje zonder ouderlijk toezicht.
* Een speenkoord is niet bedoeld als vervanging voor een fopspeen of bijtring.
* Het sluitmechanisme van de speenclip is niet bedoeld om op te bijten. Bevestig dus altijd de speenkoord ergens aan vast, zodat er niet direct op het sluitmechanisme gebeten kan worden.
* De speenkoord mag niet als speelgoed of bijtfiguur gebruikt worden. Dus ook niet in de speelgoedbak bewaren als je kind de speen ontgroeid is.
* Maak nooit de knopen los en maak het koord niet langer.
* Controleer regelmatig op beschadigingen.
* Vervang de speenkoord na verloop van tijd. Je zult zien dat na intensief gebruik de speenkoord wat slijtage krijgt.

Controleren:
Alle producten zijn uitvoerig getest op stevigheid, zodat niet zomaar iets los kan komen. Maar omdat de producten regelmatig gebruikt zullen worden kan er slijtage voorkomen door bijvoorbeeld wrijving en beweging van onderdelen. Controleer daarom regelmatig of alle onderdelen nog goed vastzitten. Wij adviseren om de producten alleen onder ouderlijk toezicht te gebruiken. Geef dus bijvoorbeeld géén speenkoord mee naar bed!

Disclaimer:
Little Indians is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken die ontstaan bij het gebruik van onze producten. Als ouder/verzorger bent u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid. Controleer daarom regelmatig de artikelen op slijtage en stevigheid en bij twijfel over de veiligheid, dient u de producten altijd te verwijderen en te vervangen.

 

 


Waarom shoppen bij Badass and Cute?

- Al onze kleding is bedrukt met ons eigen ontworpen designs.

- Er worden de beste materialen gebruikt, waaronder heel lekker zacht katoen en de beste kwaliteit voor de opdrukken zodat jij langer van je item kan genieten. Elk item wordt met aandacht en liefde gemaakt.

- Wij houden van goede service. Mocht er iets mis zijn met het item of ben je niet tevreden? Zullen wij altijd de best mogelijke service geven zodat jij weer met een lach de leukste items bij je kindje kan aantrekken. Wij streven ernaar om 100% tevredenheid te garanderen.

- Verschillende betaalmoelijkheden. Ook achteraf betalen! Soms wil je gewoon eerst even kijken en passen.

© 2018 - 2020 Badassandcute | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel