Bent u niet tevreden of past het product niet? Dat kan natuurlijk gebeuren.

Wilt u het product ruilen?

Dit kan gewoon. U kunt dan contact opnemen via badassandcute@hotmail.com. Vul ook het retourformulier in die HIER te downloaden is. Voeg deze bij de mail of print hem uit en voeg hem bij het artikel dat u wilt ruilen.

Wel draagt u zelf de kosten voor het terugzenden van het product dat u wilt ruilen. Ook is het terug sturen van artikelen uw eigen verantwoordelijkheid, bewaar de track en trace code dan ook goed.

 

Wilt u het product retourneren?

Bent u niet tevreden over het product? Of heeft u een andere reden voor retourneren. Dit kan natuurlijk altijd gebeuren.

U kunt dan contact opnemen via badassandcute@hotmail.com. Vul ook het retourformulier in die HIER te downloaden is. Voeg deze bij de mail of print hem uit en voeg hem bij het artikel dat u wilt ruilen.

Wel draagt u zelf de kosten voor het terugzenden van het product dat u wilt ruilen. Ook is het terug sturen van artikelen uw eigen verantwoordelijkheid, bewaar de track en trace code dan ook goed.

 

U heeft het recht om het product tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via badassandcute@hotmail.com . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.


- Wanneer het artikel in slechte/gedragen staat verkeerd nemen wij deze niet meer retour
- Gepersonaliseerde items nemen wij niet retour
- Zorg dat u het artikel in een stevige verpakking retour stuurt
- Retourneren is voor uw eigen risico!

 

 

Retouradres;

Badass and Cute

Opheusdenhof 91

1106TV Amsterdam

(Dit is geen bezoekadres)

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2018 - 2024 Badassandcute | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel