Bedrukte kinderkleding

Hoe was ik bedrukte kleding?

Vaak zijn de mensen bang dat met het wassen de opdruk er snel weer af gaat. Bij goed gedrukte items die met de juiste kwalitatieve materialen zijn gedrukt mag dat niet gebeuren. Zoals bij ons worden er de juiste materialen en apparatuur gebruikt om de items zo mooi en goed mogelijk te bedrukken. De opdruk is een soort van plastic, deze zal door middel van de juiste apparatuur op een item worden gedrukt. Dit persen zorgt ervoor dat de print hecht met het katoen(waar wij mee werken) van het item. Doordat deze nu hecht aan de vezels van het katoen zal hij er niet meer zomaar af gaan. Maar we willen allemaal bijvoorbeeld een schone sweater of shirt voor onze kinderen toch? Dan is het raadzaam om alle bedrukte kleding te wassen zoals hieronder wordt beschreven.

Hoe was je bedrukte kleding?

Wij adviseren alle kledingstukken bij 30 graden te wassen en zonder wasverzachter. Zonder wasverzachter is wel echt een must, want door de wasverzachter kan de hechting van het materiaal los komen door de stoffen die in de wasverzachter zitten. Na het wassen is het raadzaam de items niet in de droger doen maar gewoon op te hangen aan een wasrek. Het materiaal van de opdruk kan vervormen door de hitte van de droger. Dit betekend niet altijd dat het te zien is, maar na verloop van tijd zullen er scheuren en vervormingen te zien zijn. Strijk ook de items binnenste buiten en NOOIT op de print zelf. Deze print zal dan smelten door de hitte van het strijkijzer. Wil je toch over de print heen strijken leg er dan een bakpapiertje op en strijk dan over het bakpapiertje heen.

Nog even op een rijtje:

  • Wassen op 30 graden
  • Geen wasverzachter
  • Niet in de droger
  • Binnenstebuiten strijken

Heb jij nog vragen of andere opmerkingen dan horen wij dat graag. Je kan altijd contact opnemen door te mailen naar badassandcute@hotmail.com

 

Klik hier om te shoppen!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2018 - 2024 Badassandcute | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel